Om oss

DC Outdoorliving AB är ett företag med mer en 10 års erfarenhet inom spa branschen.  För många år tillverkade vi våra egna spabad och nu använder vi all den kunskapen och erfarenhet till att reparera och serva spabad samt välja ut spabad, delar och produkter av högsta kvalité att sälja i vår webbutik.

Spabads märken vi välde ut är Cal Spas, ett Amerikansk bolag med 43 års erfarenhet inom branschen och är världens ledare inom lyxiga utomhusprodukter som tillverkas i Pomona Kalifornien.  Cal Spas fokuserar på att bygga produkter av högsta kvalité och även alla komponenter tillverkats i USA.  

Dan Liebman-Carlson har alltid varit en mycket kreativ och hårt arbetande person som har behållit sin passion för kvalité, vilket är hjärtat i företagets verksamhet. Idag använder han sina idéer till att bygga och skapa utomhus miljöer som har en stilren design, hög funktionalitet och hållbarhet. Som företagare är vi mycket stolta över vårt arbete och känner mycket stor tillfredsställelse av all positiv feedback från åra kunder. Det är med stor glädje vi kan säga att vi får många nya kunder ifrån befintliga kunders referenser.

Vänligen kontakta oss för att diskutera lösningar och önskemål om hur våra produkter kan förverkliga dina drömmar om eget hemma spa och håller dem i bra skick för många år framöver.

Live, relax and enjoy!

Stina och Dan Liebman-Carlson
DC OutdoorLiving

Våra samarbetspartners