Om oss

DC OutdoorLiving AB är ett företag med mer en 10 års erfarenhet inom spa branschen. I många år tillverkade vi våra egna spabad och nu använder vi all den kunskapen och erfarenheten till att reparera och serva spabad samt till att välja ut spabad, dess delar och produkter av högsta kvalité som vi säljer i vår webbutik.
 
Spabads märke som vi har valt ut är Cal Spas, ett Amerikanskt bolag med 43 års erfarenhet inom branschen och som är världsledande inom lyxiga utomhusprodukter. Cal Spas fokuserar på att bygga produkter av högsta kvalité. Tillverkning sker i Pomona Kalifornien. Alla ingående komponenter tillverkas i USA.  
 
Dan Liebman-Carlson har alltid varit en mycket kreativ och hårt arbetande person som har behållit sin passion för kvalité, vilket är hjärtat i företagets verksamhet. Idag använder han
2/2
sina idéer till att bygga och skapa utomhusmiljöer som har en stilren design, hög funktionalitet och hållbarhet. Som företagare är vi mycket stolta över vårt arbete och känner mycket stor tillfredsställelse av all positiv feedback som vi får från våra kunder. Det är med stor glädje som vi kan säga att vi får många nya kunder genom befintliga kunders referenser.
 
Vänligen kontakta oss för att diskutera lösningar och önskemål om hur våra produkter kan förverkliga dina drömmar om ett eget hemma spa och som håller det i bra skick i många år framöver.

Live, relax and enjoy!

Stina och Dan Liebman-Carlson
DC OutdoorLiving

Våra samarbetspartners