Cal Spa

Cal Spas till en global ledare inom lyxiga utomhuslivsprodukter. 1997 lanserade företaget slogan “Changing The Way You Feel” för att återspegla sitt uppdrag att betjäna återförsäljare och kunder med en komplett samling av spabad. Strax därefter började Cal Spas en gradvis utbyggnad av lusthus, grillöar, eldstäder, eldstäder och bastur.

Idag är den berömda bubbelpooltillverkaren världsberömd som den globala tillverkaren av Home Resort Products. Cal Spas producerar premiumkollektioner av livsstilsprodukter från sitt huvudkontor i Pomona, Kalifornien och distribuerar världen över via ett nätverk av specialhandlare.

Cal Spas varumärkesfamilj inkluderar Cal Spas spabad och simspar, och Cal Flame avancerade utomhusgrillar och hårdvara, grillöar, eldstäder utomhus och eldstäder. Från vår ödmjuka början som säljer pooler till vår framtid i familjer runt om i världen, är Cal Spas fortsatt engagerad i att ge dig nya sätt att njuta av utomhus till ett oslagbart värde för alla budgetar. Låt Cal Spas berättelse fortsätta med dig.Ta hem integriteten, hantverket och det roliga med Cal Spas idag från vår familj till din!